»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Dieet Forum / Algemeen / Afvallen / Proteine dieet , graag tips of ervaringen.
          

Ingezonden:  09 Feb 2007 09:33
Hallo iedereen ,
Min bericht is blijkbaar verplaatst naar de soorten dieeten. En dat terwijl je volgens mij op dit eerste stukje misschien wel meer reactie kan krijgen. Dus als de moderator dit even kan laten staan , dan kunnen we op deze maniet wat ideeen en tips uitwiselen.Alvast dank hiervoor. Verder bljft mijn vraag dezelfde, hoe deden jullie het en hoe houden jullie je resultaat.Ik ben nu bijna 5 weken bezig , en 8,6 kg afgevallen  en nog 7,2 kg te gaan. En supergemotiveerd.Dus mensen , ik hoor wel is graag andere resultaten en eventueel wat kooktips.

Vele groetjes aan alle lotgenoten en veel succes
Chrisje
Ingezonden:  18 Apr 2007 20:33
hallo,

ik ben al bijna 3 weken bezig met het proteine dieet het valt goed mee ik ben al 6.5 kg kwijt
Ingezonden:  24 Apr 2007 12:51
Wat houd een proteine dieet precies in?
Ik heb een stoomkoker gekocht,stoom me maaltijden allemaal,drink 3 liter water ,eet veel groenten en fruit en mijd vet en snoep,,ben dus in 5 weken al 8.5 kilo afgevallen en dat zonder dieet maar alleen je eetgewoonten veranderen!!
Ingezonden:  24 Apr 2007 13:37
Hoi Lies,
Wel een proteine dieet bestaat er uit dat je tijdelijk alleen groenten en proteine eet. En die proteine komen ofwel uit zakjes ( waar je puddingskes , soepekes en nogal wat mee kan maken )  of ze komen uit voeding ( vlees , eieren , kaas enz )
Daar val je heel goed van af.
Maar ik heb het jammer genoeg ook ni volgehouden.Het is sociaal ni makkelijk. Zo op etentjes en feestjes.Na 8 weken heb ik een goei maand veel te veel gegeten en ben nu overgeschakeld naar Weight Wachers. Van de 11kg die ik af was waren er bijna 4 terug bij. Maar dit is toch veel makkelijker vol te houden. T'gaat ni zo snel maar ik ben ook heel intensief gaan lopen. ( zo ongeveer 3hr per week ) en dat geeft ook veel zin in gezond eten en veel water.
Dus we doen het zeker gezond aan en dit is trouwens beter houdbaar voor mijn humeur.
Nog veel succes
Ingezonden:  28 Mei 2007 10:22
Hoi iedereen,

Ik heb even een vraagje over het proteïne dieet.
Proberen jullie  echt zoveel mogelijk koolhydraten te vermijden?
Als je dan stopt met het dieet en je eet terug aardappeltjes en kroketten en rijst, komt dan niet al je gewicht er terug bij?
Ik had het probleem dat mijn spijsvertering precies stilvoel. Dus nu ben ik overgeschakeld op 'sochtends veel vezels (All bran).

Ik moet wel zeggen dat jullie allemaal duizelingwekkende resultaten halen : 6, 8, 11 kilo!!
Proficiat aan jullie allemaal!
Ingezonden:  29 Jun 2007 12:32
hallo

ik ben van plan om met een dieet te starten van proteiene.naamelijk (kyalin) is er hier iemand de ervaring heeft met dit dieet.
dank u .
Ingezonden:  06 Dec 2007 14:05
hallo,ik heb eigenlijk maar 1 vraag. je mag 4/5 zakjes per dag eten als vrouw, maakt het uit van welke groep? want je hebt omeletten,nagerechten,soepen,tussendoortjes,dranken,...moet het s'morgens echt uit het onbijtassortiment zijn en dan een 1 uit de tussendoortjes of dranken,en dan smiddags soep ofzo,of mag ik elke keer kiezen uit welke groep? omdat ik al zeker geen omelet of soep eter ben. hou meer van de puddings,yougourt,pannekoeken enzo
Ingezonden:  12 Mrt 2008 15:58
dag Nattielie,alles mag door elkaar als je 4/5 zakjes proteien eet of drink
groetjes Elisabeth
Ingezonden:  31 Mrt 2008 13:45
Hallo, ik ben nieuw hier.
Ik ben vandaag gestart met het proteinedieet PRO 10, en wat ik al geproefd heb vond ik heel lekker ( havermout appel-kaneel en aspergesoep).
Ingezonden:  31 Mrt 2008 13:50
Ik heb te snel verstuurd. Ik wilde er nog aan toevoegen dat ik graag ervaringen zou willen lezen van mensen die ook het proteinedieet volgen .
En aan iedereen met zeer goede resultaten : proficiat !!
Ingezonden:  05 Apr 2008 13:00
hallo kan er mij iemand het proteinne dieet doorsturen aub
Ingezonden:  06 Apr 2008 08:56
Dag Nicole123403, het proteinedieet kan je vinden op www.proteinedieet.net, daar haal ik mijn produkten.
Ik ben op 6 dagen al 3,2 kg kwijt. De produkten worden de dag nadat je ze bestelt al geleverd. Sommige zijn niet lekker, zoals de omelet mediterranee, de tomatensoep, de pannekoek naturel, maar andere zoals de Marokkaanse soep, de chili, de spaghetti bolognaise zijn heel erg lekker, wel veel ( toegelaten ) groenten erbij eten, dan heb je echt een volledige maaltijd die goed vult.
Als je nog vragen hebt, laat het maar weten, ik zal je proberen te helpen.
Veel succes.
Luca
Ingezonden:  06 Apr 2008 14:10
bedankt luca en veel succes
Ingezonden:  08 Apr 2008 18:42
Aan iedereen die met het proteinedieet wil starten: vooraleer je een starterspakket aankoopt heb ik nog enkele produkten van PRO10 die bij mij persoonlijk minder in de smaak vallen , maar die op de website wel door andere gebruikers aangeprezen worden.
Ik vraag 1,75 euro per pakje,of 15 euro voor de 10 pakjes, goedkoper kan je het niet krijgen :
youghurt exotische vruchten
havermout natuur
omelet champignons
omelet fijne kruiden
provencaalse quiche
gaspachosoep
vissoep met saffraan
pannekoek sinaasappel
vanille flan
chocolademouse
Laat maar iets weten indien je interesse hebt.
Ik ben op één week 3,5 kilo afgevallen, dus het werkt echt !
Ingezonden:  11 Mei 2008 19:49
hallo iedereen

Ik ben vandaag gestart met het proteïnedieet. Een zware stap, maja. Ik ben in de strikte fase gestart maar die ligt mij niet zo goed. Zijn er mensen die ontbijtgranen eten van kyalin? Zijn er manieren dat deze beter zouden smaken? Ik vind ze niet lekker, daarom .
Ingezonden:  14 Mei 2008 20:52
Hoi pasoa chick !
Hoe is het met je dieet ? Ik wil ook starten met kyalin maar de stap zetten dat is het ergste ik stel altijd maar uit !!
Ingezonden:  15 Mei 2008 18:31
Hallo Keetje

Mijn dieet is nu 5 dagen bezig en ik heb al een 2,5 kilo's kwijt. Het dieet is ff doorbijten. Ik wou eerst ook niet starten, maar nu ik die kilotjes al kwijt ben, wil ik blijven doorgaan . Ik zou zeggen, start er ook mee, ik zal je steunen tot het einde!!! Tot gauw
Ingezonden:  15 Mei 2008 20:07
Hallo pasoa !
Amaai  je geeft me nu al veel moed !!
Ik hoop morgen langs te gaan in de zaak waar ze kyalin verkopen. Door mijn werk en mijn hobby als hondensit was het heel druk , dus hopelijk morgen er even tussenuit glippen en er mee starten voor de echte zomer er is !!
Groetjes en volhouden !!!!
Ingezonden:  15 Mei 2008 20:37
Hey Kee,

Hopelijk heb je morgen eventjes tijd...het loont echt de moeite, je zal het wel zien. En maak er tijd voor, ge gaat je het niet beklagen, als je de kilotjes kwijt bent .

Let me know
greetz pasoa xx
Ingezonden:  19 Aug 2008 11:33
hallo aan jullie allen,
Ik ben ook nieuw hier en ben dus vandaag officieel gestart met het proteinen dieet. meer bepaald ben ik naar de apotheek om edel'fine gegaan. Dit is een volledig weekpakket die blijkbaar u de garantie heeft om 2 tot 3 kilo af te vallen.....we zullen zien
doei groetjes bibi
Ingezonden:  21 Feb 2009 14:03
dag aan al de dieeters,ik zelf ben met het proteinedieet gestart op 15 februari 2008,nu een jaar later volg ik het nog steeds,maar in de 3de fase,ik was 8 kilo afgevallen,maar om  zo te blijven op dat gewicht moet ge toch veel doen,als ik durf om 2dagen zoals met de feestdagen ,een beetje meer te eten,is er s'anderdaags 2 kilo bij ,en nu duurd dat een week om die weg te werken,wat onders op 3 dagen weg was,mijn ervaring is dat ge altijd dat dieet moet blijven volgen ,want anders is er op 2 maand al de kilo's er terug bij,precies dat die proteienen niet meer helpen,groetjes Elisabeth
Ingezonden:  26 Feb 2009 15:03
Hoi elisabeth,

Oei, dat klinkt niet bemoedigend! Ik ben sinds 15 dagen bezig met Kyalin, onder begeleiding, om 10 kg te verliezen. Maar nu ben ik ziek, hou me toch héél strikt aan 't dieet...MAAR...ik moet een antibiotica-keel en neusspray gebruiken, waar alcohol inzit. Ik testte me gisteren en vandaag met de ketosticks en die waren negatief. Ik vrees er dus voor, ik zal opnieuw moeten beginnen na mijn ziekte. Ondertussen blijf ik heel sterk me aan de voorschriften houden, hoor. Ik zondig helemaal niet, ook al weet ik dat ik niet meer in ketose zit!! Of kunnen die sticks ook fout negatief geven? Ik ben wel afgevallen, volgens mijn eigen weegschaal.
Wie heeft hier ervaring mee?
Groetjes,
Een mollige mama
Ingezonden:  02 Mrt 2009 13:22
Dag allemaal,
Ik ben sinds 3 weken bezig met het kyalin dieet.
De eerste week was ik 3 kilo afgevallen,de tweede week 1 kilo en deze week 200gr bijgekomen.
Ik vindt dit voor hetgeen je er voor moet doen niet erg veel!
Zou het kunnen dat dit niet goed werkt bij me?
Ik hou me nochthans aan mijn zakjes.
Voor hetgeen het kost had ik wel meer verwacht.
Zijn er nog mensen die dit voor hebben?
groetjes.
Ingezonden:  02 Mrt 2009 14:43
Ik ben een website aan het maken, ontrent vermageren en alle problemen en voordelen die erbij komen kijken.
Ook Obesitas in het algemeen bij volwassenen en kinderen.
Dieeten enzo...
Mijn vraag aan u, kunt u mij aub helpen aan verhalen informatie ontrent de behandelende onderwerpen ( uitgebreid), en over gezonde en geen gezonde voeding?heb je daar ervaring mee en wil je je verhaal uitgebreid laten plaatsen met of zonder foto van jezelf?laat het me spoedig weten


De site zou normaal rond 01 April online zijn.

Dus ik zoek mensen, die hun verhaal willen plaatsen ontrent dieeten, vermageren, operatie's voor vermageren, heb je obesitas?, anorexia,heb je al veel dieetpogingen achter de rug?.Heb je nare ervaringen met dieeten,en of operatie's voor het vermageren. Wil je kind zijn of haar verhaal kwijt ontrent zijn of haar zwaarlijvigheid. is zwaarlijvigheid alleen te danken door te veel eten,of kan een medische reden ook de oorzaak zijn?.
Kortom ieder verhaal is welkom.
reageer op dit berichtje en vermeld duidelijk je e-mailadres, ik stuur jou spoedig een berichtje terug met het nodige mailadres waar je, je verhaal grondig en uitgebreid kan mededelen en indien je het wenst kan je er een pensoonlijke foto van jezelf bij plaatsen.
Opgelet: het aan mij bezorgde verhaal wordt door mezelf niet veranderd en of ingekort!het wordt zonder enige vorm van verandering op mijn site neergezet.
graag mijn dank voor u oprechte en welgemeende medewerking. Dus Interresse? Stuur mij een berichtje reageer op dit zoekertje en vermeld daarin jou E-mailadres, Ik stuur jou zo snel mogelijk een berichtje terug met daarin de nodige gevraagde informatie..
Ingezonden:  21 Mrt 2009 12:09
Hoi allemaal!

Ik begin binnen enkele dagen met het proteïnedieet van PRO10, maar ik vroeg me af waar ik recepten kan vinden (gebruik makende van de toegelaten groenten uiteraard)... Enige suggesties?
Ingezonden:  08 Apr 2009 09:02
Hallo,
ik heb het proteïnedieet gedaan, maar ik heb nu nog heel wat zakjes over.

Geïnterreseerd?
Laat iets weten.
Ingezonden:  19 Apr 2009 10:40
help
juist een week begonnen met het proteïnedieet en wat zegt de weegschaal 0,8 eraf... als je dan die drie kg ziet staan die ze vooropstellen...zucht... een mens zou zijn courage verliezen... wel geen honger gehad en veel groenten gegeten... Ik heb maar drie zakjes genomen... zou dat te weinig zijn... heb ik teveel groenten gegeten?  Iemand ervaring?
en dit terwijl we anders nu een aperitiefje dronken...
Ingezonden:  28 Apr 2009 10:46
te koop:
Lijst:
Tussengerechten van Protifit
-    5 zakjes Chocolade (flan, mousse, milkshake)
-    7 zakjes hazelnoten
-    4 zakjes zwarte Chocolade (flan, mousse, milkshake)
-    6 zakjes aardbei (flan, mousse, milkshake)
-    7 zakjes vanille (flan, mousse, milkshake)

Maaltijd van protifit
-    3 zakjes aardappelpuree
-    7 zakjes spaghetti bolognese

Dranken van kyalin
-    2 cacao
-    2 cappuccino
-    1 ananas-sinaasappel

Omeletten van kyalin
-    1 omelet met bieslook
-    1 omelet op mediterrane wijze
-    1 omelet met kaas
-    1 omelet met bacon

Desserten van Kyalin
-    1 peer-chocolade
-    1 yoghurt bosvruchten
-    1 platte kaas met abrikoos
-    1 aardbei

Soepen van Kyalin
-    1 soep van vis en schaaldieren
-    1 aspergesoep
-    1 championensoep

Varia
-    8 BBQ soya nootjes
-    2 cakeje
-    1 amandelsmaak koekje (per 2 verpakt)
-    1 vanille-citroensmaak koekje (per 2 verpakt)
-    1 cacaosmaak koekje (per 2 verpakt)
-    1 kokosnootsmaak koekje (per 2 verpakt)
-    2 potjes choco voor op de boterham ( 2X150gr)
-    2 chocolade brikjes
-    1 pizzadeeg + 1 saus voor pizza
-    1 pakje beschuiten


= 75stuks aan 130€ (inclusief verzendkosten)

interesse?
macqueen_snoopy@hotmail.com
Ingezonden:  17 Jun 2009 13:20
Hallo ben nieuw hier,

Is goed om zo elkaar wat tips te kunnen geven niet. Ik koop mijn maaltijden bij Medarta op internet. Is niet zo gemakkelijk binnen komen maar wel veeeel goedkoper dan alle andere aanbieders. Ik had eerst Ysonut en ben over gestapt door goede ervaringen van een vriendin naar een ander merk. Veel beter van smaak, en nog goedkoper ook.
Hebben jullie nog lekkere receptjes voor mij?

Groetjes,
Isa
Ingezonden:  31 Jul 2009 16:16
Proteine dieet ,Herbalife ,soepdieet.... Dit zijn allemaal van die dingen die je maximaal 1 maand mag volhouden ofzo.... Denk je dan dat dit gezond is ? en het zijn allemaal geen Goed opgebouwde of natuurlijke diëten ?
Het stoort mij wel een beetje dat mensen in België geen of zeer weinig kennis hebben van een dieet..
Zelfs dietisten zijn meestal niet correct op de hoogte, of gaan niet mee met hun tijd !!
Mijn vriend is Personal Trainer van beroep en zit iedere dag uren achter de pc en leest honderden wetenschappelijke artikels over voeding en training.
Hij is nu ongeveer een jaar bezig met voedingsadvies te geven aan een aantal mensen en iedereen die hij heeft gehad is zeer tevreden en heeft mooie resultaten. Zijn laatste klant is een vrouw die alle dieten al heeft geprobeerd en nu 7cm tailleomtrek heeft verloren op 1 maand tijd..en ze eet nu 4 keer zoveel als vroeger!!
Het is zeer straf als je ziet dat hij mensen laat afvallen met die lekkere dieëten, waarbij mensen veel mogen eten en zich goed voelen bij hun diëet.
Ik zal het mailadres geven moesten er mensen interesse hebben....
Anders kan je beter noteren als je nog een paar maanden andere dingen wilt proberen..
davy_fa@live.be
Wie het probeert ..Veel succes en ik ben ervan overtuigd dat je drastisch kan veranderen indien je dit wilt.
Groetjes
Carolientje