»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Dieet Forum / Diëten / Proteïne Dieet / lignavita dieet
          

Ingezonden:  03 Nov 2009 13:15
Hallo,

Ik ben nieuw hier en ben gisteren gestart met programma1 van lignavita. ik zou het liefst een 15 killo vermageren. Hoe lang moet ik da programma1 dan volgen. zijn er onder jullie die hier ervaring mee hebben. ik vind persoonlijk dat ik nog veel mag eten. de geproefde producten vallen ook redelijk mee van smaak.heb ook nog geen neveneffecten ondervonden. eet wel tussendoor groenten en drink veel soep.

groetjes
Ingezonden:  12 Dec 2009 20:15
Hallo allemaal,

Ik ben bezig met de laatste, hardnekkige 5 a 7 kg. en heb vroeger het eiwitdieet al eens gedaan. Ik sta er wel veel bij stil; ook in fase 1 (streng) en met 3 - 4 x sporten per week.

Mijn vraag: er zijn zoveel merken eiwitdieet, en de prijzen verschillen nogal. Wie kent er een uitstekend werkend merk dat niet zo duur is?
En heeft iemand tijdens het eiwitdieet ook Trimmendous Slank &Energie gebruikt?

Alvast bedankt, en iedereen veel succes en sterkte gewenst!
Ingezonden:  14 Dec 2009 12:52
Ik ben gestart met de producten van Kyalin, maar vind die van de duurste. Ondertussen gebruik ik echt wel proteïneproducten van verschillende merken en de meeste vallen heel goed mee. Ze werken bij mij ook allemaal even goed. Ik probeer de verschillende merken gewoon uit en wissel enorm veel af.

Succes !
Ingezonden:  20 Feb 2010 02:20
En welke merken zijn dat dan waarmee je afwisselt? Ik heb de indruk dat Kyalin, Nutripharm, Pro10, Kineslim en consoorten allemaal wel ongeveer dezelfde prijs hebben. Ik bestel trouwens ook niet graag via het internet, eerlijk gezegd. Tja, op dat gebied ben ik vrij conservatief. 't Enige wat ik via het internet koop (en dus ook visa gebruik) is mijn vliegticket als ik op verlof ga.
Ingezonden:  20 Feb 2010 15:10
De produkten van Lignavita zijn prima. Zij hebben een grote keuze qua smaken en produkten.
Ingezonden:  11 Mei 2015 13:28
hallo dag 1 ligna vita wie nog
Ingezonden:  03 Jul 2015 09:57
Hallo iedereen,
ik wens iedereen veel succes met de dure producten, terwijl het allemaal overbodig is. Ik hoop dat iemand ooit eens wakker zal worden en zich zal afvragen wat er mis is met gewone, gezonde en gevarieerde voeding. Als je dan enkel eet wat je lichaam nodig heeft aan energie, dan komt men automatisch op het 'normale' lichaamsgewicht en blijft men dat ook behouden.
Raar dat mensen liever de media en handige fabrikanten geloven dan wetenschappelijke studies.
Gezond vermageren en op je gewicht blijven is immers heel eenvoudig dankzij medische hypnose. Voor velen onbekend, maar daarom niet minder efficiënt. Meer info tref je op http://www.alduiding.be of http://www.alduiding.be.
Is medische hypnose voor jou totaal onbekend, dan tref je ongeveer 60.000 medische en wetenschappelijke studies op de gerenommeerde website van PUBMED (Medische Publicaties): http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=hypn ...
Maar iedereen is natuurlijk vrij om te geloven wat men zelf wil geloven en ik wens iedereen alvast veel succes bij gelijk welke methode.

Mvg, Marcus