»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Dieet Forum / Diëten / Proteïne Dieet / Prodoc 80
          

Ingezonden:  05 Jan 2009 18:56
hoi,
Ik ben nieuw hier op het forum omdat ik toch nood had aan mensen die hetzelfde doen, en hebben meegemaakt;

ik ben 20 jaar en ik weeg 100 kilo (heb op het ergste 103 kilo gewogen) toen was ik door langdurig sinusitus te hebben gehad 7 kilo afgevallen, maar nu ik verlost ben van mijn sinusitis weeg ik opnieuw 100 kilo.

Nu wou ik de knoop doorhakken en ga woensdag beginnen met het Prodoc 80 dieet. Ik heb het wel eens eerder gedaan en had héél snel resultaat alhoewel je weinig honger heb, blijft de zin in zoet erg aanwezig! 
Maar ik heb besloten doordat ik me zeer vaak ongelukkig voel en geen zin heb om met vrienden op stap te geven  enkel omdat ik me slecht in mijn vel voel, dat het GEDAAN MOEST ZIJN!

en ook voor mijn paardje te sparen!

Dus woensdag ga ik ermee beginnen , morgen de potten ophalen (heb meteen twee potten besteld zodat ik zeker Twee weken moest doordoen!)

Ik hoop met heel mijn hart dat ik het deze keer ga volhouden, want ik wil topjes kunnen aandoen, en korte rokjes al is het maar voor het "nanana kijk wat ik bereikt heb gevoel "
heb me gisteren ook een spinningfiets gekocht om de spieren optimaal te houden!

Iemand ervaring!
Ingezonden:  16 Feb 2010 23:05
Sabrina, ik heb me nu pas op dit orum geregistreerd, ds ben eigenlijk al een jaar later dan jouw berichtje. Ik weet niet of je die prodoc 80 nog gebruikt, maar waar heb je die gehaald? Is het bij jou gelukt? Ik heb zo hier en daar gezien dat die beter meevalt van prijs dan Kyalin of prodimed en die andere merken. Is dat ook op doktersbegeleiding?
Ingezonden:  22 Aug 2011 16:50
Hoy Geeves, ik ben nieuw op dit forum en ga starten met  Prodoc 80, ben jij al begonnen daarmee en al een goed resultaat gehad ook? laat je me iets weten aub ?
dank je wel
groetjes
Michke
Ingezonden:  07 Dec 2011 19:31
Ik heb nog een goede site gevonden die je uitlegt hoe je kan vermageren.

Veel tips en weetjes ! Gemakkelijk, en doeltreffend!

http://users.telenet.be/gezondheid-/file/index.html

Zeker eens bezoeken !